Pressmeddelanden

För tidigare pressmeddelanden före sammangåendet med GoldBlue AB, klicka här.

Coegin Pharma bjuder in till webbinarium i samband med den aktuella företrädesemissionen

Den 23 januari 2023, klockan 15:00 bjuder Coegin Pharma AB in till webbinarium i samband med den aktuella företrädesemissionen. Verkställande direktör Tore Duvold presenterar Coegin Pharma och svarar på frågor.

Webbinariumet är öppet för alla och kräver inte att man har Zoom installerat. Ingen anmälan krävs för att följa evenemanget digitalt. Evenemanget spelas in och kommer att publiceras på Coegin Pharmas hemsida och YouTube-kanal efteråt.

För att delta i webbinariumet, följ länk nedan: 
https://zoom.us/j/98231898470

Om du inte har Zoom, så klickar du på knappen "Launch meeting". Under knappen kan du sedan klicka på länken "Join from your browser".

För mer information, vänligen kontakta:
Tore Duvold, VD
E-post: [email protected]
Telefon: +45 61 90 50 66

Besök också bolagets webbsida för mer information på www.coeginpharma.com.

Om Coegin Pharma AB
Coegin Pharma är ett nordiskt bioteknikföretag som genom sin hub & spoke affärs- och portföljmodell vidareutvecklar och värdeförädlar koncernens projektportfölj genom separata portföljbolag. Detta skapar förutsättningar att driva projekten med lägre kostnader, ökat fokus och ger en mer effektiv exitprocess. Gemensamt för projekten är bland annat att de ska ha en betydande kommersiell potential, ett klart definierat medicinskt behov och potential för en tidig exit. Strategin är att skapa värde genom att utveckla lovande läkemedelskandidater, typiskt fram till klinisk "proof of concept" och därefter åstadkomma exitavtal i form av exempelvis partnerskap, försäljning eller särnotering av dotterbolag. Coegin Pharma har tre etablerade portföljbolag genom Follicum AB, Reccura Therapeutics AS och Avexxin Oncology AS.

Filer för nedladdning